Velkommen til Roma

Velkommen til Roma

Roma Mineralvannfabrikk AS er en prisbelønt liten brusfabrikk på Romerike. I over 100 år har vi laget brus, saft og andre tradisjonsrike leskedrikker etter egne oppskrifter. Fabrikken har ca 20 ansatte fordelt på produksjon, lager, administrasjon og butikk og produserer årlig ca 3 millioner liter brus, saft og vann. Hjertet i Den Lille Brusfabrikken ligger i de norske merkevarene, med klassikere som Asina fra 1948, Flux Soda fra 1965 og Ingefærøl fra 1920. Godt design, god kvalitet og gode tradisjoner skaper i dag verdens beste brus fra Den Lille Brusfabrikken på Romerike.

Norske merkevarer

Romas bestselgere er tradisjonsrike merkevarer som gjennom de siste 100 årene har vært en del av den lokale identiteten i hver en liten by og bygd i Norge. Husker du Asina?

100 års historie

Det ligger mange gode historier bak en brusfabrikk som er over hundre år. Alle produktene som kom og gikk. Alle menneskene som har arbeidet og gjort sitt.

Velkommen til brusfabrikken

Organisasjon

På Roma Mineralvannfabrikk er vi 12 heltidsansatte fordelt på produksjon, administrasjon, lager og butikk.

Katrine Bergersen Klemp

Katrine B. Klemp

Daglig leder

Espen Strand Andersen

Espen Andersen

Produksjonssjef

Marianne Bergersen

Marianne Bergersen

Innkjøpssjef

Grossister

BUTIKKER

Nasjonalt
Meny
Spar
Joker
Lokalt
Rema 1000
Kiwi
Extra
Obs
Coop Mega

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på roma.no ikke vil fungere korrekt.