Velkommen til Roma butikken!

Brus, saft og mineralvann – rett fra brusfabrikken! Bli inspirert av et stort utvalg kvalitetsvarer fra norske og internasjonale bryggerier. Vi kan også tilby søte fristelser fra bærpresserier, samt smaksrike opplevelser fra anerkjente te- og kaffehus.

Gratis parkering.

Roma Butikken, logo

Besøk oss i dag

Roma Butikken ligger i Lillestrøm,
rett ved siden av Nova Spektrum.

ÅPNINGSTIDER
Hverdager: 09-18
Lørdag: 09-18

Vi tilbyr

TeamRoma

Brus fra Romerikes egen brusfabrikk

Hvor mange kan si at de har sin helt egen lille lokale brusfabrikk? Roma har vært i Lillestrøm i over 100 år, og eies og drives i dag av 3. og 4. generasjon. I butikken, som første gang åpnet dørene for 50 år siden, finner du varer som produseres under samme tak.

Ta en titt gjennom vinduet til fabrikken.

Stort utvalg kvalitetsvarer

Alle butikker har det samme. Vi tilbyr mer av det beste. Utvalgte merkevarer av høy kvalitet. Lokalmat, stort utvalg av alkoholfrie drikkevarer, safter og syltetøy, kaffe og te.

Roma Asina

Vi kan arrangementer

Roma Butikken brukes av et stort antall lag og foreninger som hver dag legger til rette for at barn og unge, voksne som gamle kan hygge seg i fellesskap. Kanskje planlegger du bryllup eller konfirmasjon?

Spør oss!

Bli avtalekunde

Kjøper du inn drikkevarer på vegne av en bedrift, organisasjon, lag eller forening? Registrer deg som avtalekunde i fabrikkutsalget, få tilgang til spesialprisliste og bli vurdert for kredittkjøp.

Noen av våre leverandører

Askim Frukt- og Bærpresseri

Askim Frukt- og Bærpresseri

Askim Frukt- og Bærpresseri foredler frukt, bær, rabarbra, grønnsaker og rapsfrø til egne produkter. Deres historie strekker seg tilbake til 1936 og siden den gang har de utviklet og produsert ulike typer eplemost, bærsafter, gelèer, syltetøy og rapsoljer basert på norske råvarer så langt det er mulig.

Solberg & Hansen

Solberg & Hansen

Historien om Solberg & Hansen begynner i en kolonialforretning i Oslo året 1879. Et skjebnebestemt møte mellom to kaffetørste herrer, Carl Solberg og Fritjof Hansen, la grunnlaget for at en av Norges mest kunnskapstørste bedrifter så dagens lys. Siden den gang har de latt seg inspirere av smak i jakten på verdens beste kopp.

Lyres Dry Gin

Lyres

Lyres utsøkte utvalg av nøye utformede alkoholfrie drikker ble båret fram fra et oppdrag om å gjøre det umulige mulig - å lage noe som gir frihet til å lage en god drink på din måte. Ikke bare gi et alternativ til alkohol, men sikre at alle kan nyte gleden av en soiree eller shindig.

Christian Grunnfoss

Kundeservice er viktig for meg. I Roma Butikken skal du møte kremmerånd, lokalkunnskap og alt du kan ønske deg av drikkevarer.

Med nesten 400 sorter øl og cider fra norske og internasjonale bryggerier, samt et bredt utvalg produsert på Den lille brusfabrikken er Roma Butikken en unik faghandel for både privatkunder, lag og foreninger, og bedrifter.

Service for oss handler om å kjenne deg som kunde. Nærmer det seg det årlige loppemarkedet, tar vi fram bestillingstallene fra i fjor, og er du dårlig til beins bærer vi varene helt fram til bilen. Hvilket sortiment bør man for eksempel ha til bryllupet og hvor mye trenger vi egentlig?

Vi hjelper deg gjerne!

Christian | Butikksjef

Kontakt oss

Har du spørsmål, ønsker eller ideer, setter vi stor pris på at du tar kontakt med oss.

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernerklæring og Vilkår for bruk gjelder.